Skip to main content

Posts

Featured

Seharian di Goat2Go Animal Garden, MAEPS, Serdang

AMARAN: Artikel ini mengandungi banyak gambar!
-
Hai, ada yang dah mula bekerja musim-musim PKP ni? Selamat bekerja dan moga baik-baik semuanya kepada anda yang mula berjuang mencari nafkah.

Walaupun PKP dah dilonggarkan, pastikan korang tetap #STAYATHOME tau, jangan makan angin satu family pulak. Risiko tetap ada...

Memandangkan time ni belum dapat keluar berjalan bawa anak-anak, aku ingat nak mengimbau jela balik waktu kami sempat bawa dorang jalan-jalan sambut birthday anak sulung, 2 bulan lepas.

Ni bukan sekadar mengimbau, tapi aku juga nak bagi sedikit review tentang tempat tu, mungkin akan membantu korang yang bakal bawa anak-anak ke sana apabila penyakit COVID-19 ni berakhir (tak lama lagi InsyaAllah, mudah-mudahan kita doakan).

Waktu kami pergi awal bulan Mac hari tu, Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) belum lagi dilaksanakan tapi kes di Malaysia dah ada, so kitorang memang agak takut juga nak pergi pada awalnya. Lama juga kami nak buat keputusan-- mana lagi nak celebrate birth…

Latest Posts

Jom Ternak Cendawan Atas Balkoni!

Buat Sendiri (DIY) Hand Sanitizer Yang Berkesan Menentang Virus Corona!

DIY Tanaman Hidroponik Pakai Bahan Di Rumah Je!