Skip to main content

Posts

Featured

Resipi: Chocolate Nuts Energy Bar (Coklat Tenaga) Yang Sihat

Ok first of all ini bukan kek batik tau!!!😂
Ni Chocolate Nuts Energy Bar, aku salut dah macam rupa kek batik pula alahaiii haha. Takpela janji nampak la kekacang tu... Hmmm... Macam tempe salut cekelat pun ada kan? Hihi apa nak buat, gambar snap pakai handphone je pun. Kepada kaki sukan, kaki workout dan hikers pasti biasa makan benda ni. Kalau kat luar biasa dijual dari RM5 hingga RM7 seketul. Mahal kan...
Energy Bar biasanya dimakan sewaktu membuat kegiatan-kegiatan lasak untuk menambah tenaga dan sumber protein sihat tanpa menggemukkan. Ini yang aku faham la, kalau ada info tambahan silakan komen di bawah :)

Latest posts

Light of The Dawn

My Weight Loss Journey BAB 1: Kisah dari 65.5kg ke 54.6kg (dan tips untuk kurus tanpa berlapar!)

My Weight Loss Journey BAB 2: Amalan dan Menu Pemakanan Sihat

My Weight Loss Journey BAB 3: Kelab Nutrisi

My Weight Loss Journey BAB 4: Makanan Gantian Yang Sesuai Ketika Diet

Mommy Hacks: Mengubah Pam Susu Single Kepada Double

Review Bufet Ramadhan 2018 di Laman Kayangan, Seksyen 7, Shah Alam