Skip to main content

Posts

Featured

My Weight Loss Journey BAB 1: Kisah dari 65.5kg ke 54.6kg (dan tips untuk kurus tanpa berlapar!)

Bismillahirrahmanirrahiim...

Ok untuk yang tak kenal aku personally, aku ni kecik je makhluknya. Tinggi cuma 146cm, so berat ideal antara 45kg-53kg (masih berusaha nak capai target).

Selepas habis pantang anak kedua berat aku around 54kg. Breastfeeding baby, dan semakin besar anak, semakin besar jugalah ibunya haha. Paling berat aku capai 65.5kg, dengan ketinggian aku ni serius rasa macam sebiji blob dah waktu tu.


**Sebelum tu aku nak ingatkan aku takde nak jual ke, promote produk apa-apa. This is purely my first hand experience, aku cerita pengalaman je ni dan aku tak dibayar satu sen pun.


Latest posts

My Weight Loss Journey BAB 2: Amalan dan Menu Pemakanan Sihat

My Weight Loss Journey BAB 3: Kelab Nutrisi

My Weight Loss Journey BAB 4: Makanan Gantian Yang Sesuai Ketika Diet

Mommy Hacks: Mengubah Pam Susu Single Kepada Double

Wefie dan Menang RM10,000 dengan Jus Hidayah Gold oleh Seraimas Herbs!!

Review Bufet Ramadhan 2018 di Laman Kayangan, Seksyen 7, Shah Alam