Peek-a-boo!

 Assalamualaikum, hi. It’s been a while.

So many things going on that I don’t even know where to start.
For those of you who’s been reading my blog all these while, thank you. Thank you for reading and sorry if I haven’t given any updates on topics I promised to continue.

Aku baru start kerja baru so masa yang ada untuk menulis sekarang agak terhad. Kadang tengok jumlah pembaca atau komen pun buat rasa down juga haha, lumrah jadi blogger tak glamor macam ni lah😂

But that won’t stop me from sharing, lol.

Aku suka share ilmu so setiap kali aku menulis di blog ni aku anggap je la ilmu aku share di sini bakal jadi saham akhirat walaupun nampak macam syok sendiri hehe *sedapkan hati*

Azam aku lepas ni nak mula menulis balik dalam blog yang dah bersawang ni, InsyaAllah sambung apa yang perlu disambung, di samping topik baru yang bakal mengetengahkan unsur-unsur self motivation / kerjaya / tips temuduga & so on. 

Yes, ada masa kita rasa kecewa dengan jalan hidup yang tak seperti kita harapkan, perancangan hidup yang tergendala, tak capai impian dan sebagainya… I hear you. I feel you. I’ve been there…

So InsyaAllah aku akan share sedikit life experience aku yang aku harap dapat beri motivasi sedikit sebanyak pada korang yang tengah down. 

Sabaq sat nah, kasi masa aku menulis hujung minggu ni….

Ulasan

Ikuti Saya

What Do You Think?

Artikel Popular